(Tämä on varmasti päivän viimeinen vuodatus)

Kuka tietää, mitä muissa lakkautusuhan / uudelleen järjestelyn kohteeksi joutuneissa kouluissa tästä raportista ja kehittämisestä ajatellaan?

Lehtijutuista ja keskustelutilaisuudessa esille ovat nousseet ainakin Kumpulan viipalekoulu, Soinisen koulu, Eläintarha ja Nurkkatie, eivätkä nämä varmastikaan ole "kaikki", joiden kohtalo puhututtaa. Yritin joidenkin raportissa esillä olleiden koulujen kotisivuilta tai muuten sopivilta tahoilta (kaupunginosat) etsiä mahdollisia linkkejä tai vinkkejä aktiviteeteista. Kaikkia en katsonut, helposti löytyi Nurkkatietä koskevaa keskustelua ja viittaus siihen, että adressiin kerätään nimiä.

Kerättäisiinkö linkkilista kaikista tätä kouluverkkokeskustelua koskevista linkeistä yhteen? Vanhempainyhdistyksillähän on yhteinen organisaatio, saisiko sitä kautta yhteistyötä viritettyä? Tärkeää olisi, että ei ryhdytä vastakkainasetteluun ("teidän koulun saa lopettaa, meidän ei"), vaan oikeasti yritetään saada järkeä tähän touhuun.

(Loin uuden linkkilaatikon noille eri koulujen aktiviteeteille. Täydennän sitä mukaa kuin joku ilmoittaa tai itse törmään.)